Advertisement

Bodrum Yangın / Bodrum'da korkutan yangın - GÜNCEL Haberleri : Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.

Bodrum Yangın / Bodrum'da korkutan yangın - GÜNCEL Haberleri : Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Bodrum'daki yangın otellere yaklaştı, müşteriler tahliye ...
Bodrum'daki yangın otellere yaklaştı, müşteriler tahliye ... from www.cumhuriyet.com.tr
Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangına havadan ve karadan müdahale. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi.

Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi.

Bodrum alev alev 12 saatte 12 yangın çıktı - GÜNDEM ...
Bodrum alev alev 12 saatte 12 yangın çıktı - GÜNDEM ... from anterhaber.com
Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum.

Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi.

İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Yangına havadan ve karadan müdahale. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum yangın haber ve haberleri!

Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Hisarcık'ta bodrum katındaki yangın korkuttu
Hisarcık'ta bodrum katındaki yangın korkuttu from mardinhaber.com.tr
Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum yangın haber ve haberleri! Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi.

Posting Komentar

0 Komentar